10 handlinger der udviser 100% kærlig accept

10 handlinger, der udviser 100 % kærlig accept

  1. Slip alle forudfattede ideer om fødselsdage, ture til supermarkedet, ferier eller andre ”normale” to-do måder.
  2. Find det der motiverer dit barn og lær så meget som du kan om disse emner.
  3. Lær om dit barns måde at kommunikere. Uanset hvad er det vigtigt du forstår, at du reducerer stress ved at “tale” på samme ”kanal” som dit barn.
  4. Vær mere opmærksom på, hvad dit barn tænker, end hvad andre tænker.
  5. Hvis dit barn bliver vredt, prøv at regne ud, hvad der har forårsaget frustrationen – søg detaljen, der skabte frustrationen. Bag al vrede er der et ”fordi”.
  6. Du behøver ikke at prøve en masse. Målet bør være at forstå dit barn, ikke at afskaffe autismen eller modarbejde autismen.
  7. Lad være med at stoppe dit barn i at gøre noget, bare fordi du synes det er underligt. Lad dem gøre det, hvis det gør barnet glad. Det er ikke for at såre nogen, de gør det.
  8. Opbyg dit barns styrke. Gør ikke autismen til et problem. Nogle børn er gode til puslespil, men kan ikke binde deres egne sko. Nogle lærer det, andre ikke. Men et er sikkert; dit barn lærer intet under stress. Jo mere dit barn føler sig set og forstået i de daglige arenaer, jo mere vil dit barn lære.
  9. Spørg nogle autistiske voksne. De er mere indsigtsfulde i det at være autist, fordi de er det selv.
  10. Læs evt. artiklen: ”Don’t Mourn For Us” af Jim Sinclair og se, at du også har fået en gave. Jim Sinclair er autist og autismerettighedsaktivist, der sammen med autistiske kolleger dannede Autism Network International i 1992.

Citat: Anja Hende – som jeg synes, du skal besøge på hjemmesiden  www.autismwhisper.com

Listen har tidligere været delt i indlægget her.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.