Drøm nye drømme

Der er stor forskel på, om dit barn ikke er udredt endnu, om han er under udredning, nydiagnosticeret eller om det er noget I har levet med i årevis. Det hele er faser eller stadier. Her er et godt lille indspark i forhold til de (falske?) forhåbninger man kan have, når ens barn lige har fået en autismediagnose – og man så dykker ned i mirakel-litteratur der lover en “kur”.

…I say a silent prayer that someday they will start to think in terms of helping their child and not fixing them. That they will see their child as beautiful and perfect, just like they thought of him before the diagnosis. That they will start to redefine success  and happiness.

That they will not think of broken dreams, but  that they will  dream new dreams.

Læs det hele her – på Special-ism.

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s