Vi lader billedet stå

20120629-105416.jpg

Det kom ikke bag på os, vel – at det i den grad har været et godt år på Skolen i Peter Vedels gade. Omvendt proportionalt med året før fristes jeg til at skrive. Det har været en fornøjelse at læse på Forældreintra – især denne sidste omgang. Så den kom altså frem i lyset.
Så… jeg er sgu bare sådan en stolt, glad og super taknemmelig mor, ik’? For jeg har haft glæde af den bedste version af min gode og kærlige Fredo i et helt år. Dét er stort!
God sommer derude – men vi høres snart ved igen. Autismetanken skal jo med på ferie.

4 thoughts on “Vi lader billedet stå

  1. Til lykke med det gode skoleår. Er det ikke bare mærkeligt, hvor glad man kan være som forældre, når ens børn trives? Og lur mig om ikke det ligefrem skulle være rentabelt at have glade handikap-forældre gående rundt? Voksne, der kan passe deres arbejde og være produktive. Voksne, der ikke bukker under for stress og depression. Gode voksne, der har overskud til forældrerollen og kan bakke om deres børns udvikling og trivsel.

  2. Hvor er det fantastisk. Og i virkeligheden sådan det skal være at gå i skole 🙂 Jeg ved ikke om det hedder Tillykke eller hvad, men fedt er det! Og præcis stolthed, glæde og taknemmelighed har vi også følt, siden Aksel startede i en fantastisk børnehave. Det betyder bare alt.

  3. Åh ja det er så dejligt at komme i de rette hænder. Når man møder forståelse for de små skævheder. For det er dem der kan vælte dagen, hvis de bliver slået hen med: “den lille ting må han da lære. Nu er det vist dig der er en overpylret mor”
    Både Alfred og du fortjener stor anerkendelse.

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s