Salto Omtale

Fremskridt skal fejres. Fremskridt skal fremhæves – uanset hvor små de må se ud. For de betyder, at vi er på rette vej og at det er indsatsen værd. Små skridt, et langt tilløb og så muligheden for at overvinde sig selv og opleve glæden ved at kunne noget, man ikke troede man kunne.

For jeg havde da mine tvivl på om Alfred nogensinde kom til at deltage i træningen hos Salto City eller om han ville sidde og spille Nintendo hver torsdag fra 17-18. For så var det jo sådan. Og jeg tvivlede på, om jeg gjorde det rigtige ved at fastholde, at vi skulle afsted. Om det ikke var lige meget? For hvis skyld skulle han gøre det? Var det mest for min skyld, fordi jeg gerne ville have at det skulle lykkes? Var det for voldsomme indtryk i forhold til hans autisme sådan at skulle være i salen med larm og lys?

Mange spørgsmål – knap så mange svar. Ikke så meget andet end en konstatering af, at Alfred godt kan lide at bruge sin krop. At han deltager mere og mere i træningen – og ja, resten kan I læse i  Salto Citys medlemsblad her.

2 thoughts

Skriv et svar