Netværksaften hvor du godt må røre

Nu løfter jeg sløret for noget af det nye…

Jeg kan godt li’ at være effektiv. Få noget fra hånden. Kombinere forretning og fornøjelse – eller rettere netværk og fornøjelse. Derfor klappede jeg i mine små hænder, da jeg fik mulighed for at invitere til netværksaften hos Karin fra inklusiononline.dk i hendes hyggelige lokaler på Frederiksberg. Og du er hermed inviteret!

Det er onsdag d. 24. april fra kl. 19-21 – og det koster ikke noget. Du er heller ikke tvangsindlagt til at købe noget, selvom jeg virkelig glæder mig til at vise nogle af de lækre ting, som Karin har i sin shop. Jeg har prøvet flere ting sammen med Alfred – og han er vild med dem!

Hovedformålet med aftenen er at tale med andre forældre i samme situation om vores dejlige børn og de udfordringer de har. Men der er også mulighed for at du kan komme til at ’se med fingrene’ og måske finde noget, der kunne gøre dit barn glad.

Der er plads til max. 14, så det er først til mølle. Jeg sørger (naturligvis) for kaffe og lidt til blodsukkeret – og glæder mig meget til at møde velkendte og nye ansigter.

Hvis du vil med, kan du tilmelde dig på Facebook, hvor jeg har oprettet arrangementet. Fik jeg sagt, at jeg glæder mig til at se jer?

Skriv et svar