Mixing business and pleasure

Ja, beklager den lidt klicheagtige engelske overskrift – men det er i en god sags tjeneste.

Jeg arbejder jo i projekt playon, som bl.a. har en finger med i spillet, når der er træklatring på programmet i løbet af efteråret. Og der er altså plads til flere ude i skoven. Børnene (fra 6 år) kan prøve sej træklatring og der vil blive lavet lækker, sund mad over bål. Lyder det ikke super hyggeligt?

Og hvad har det med autisme at gøre, tænker du måske? Det har det med autisme at gøre, at naturen kan noget helt særligt – for alle mennesker. Der er ganske enkelt og ret banalt højere til loftet. Det er en mulighed for at lave noget anderledes som familie.

hop herover og læs mere om arrangementerne. Der er både træklatring d. 22. september og 6. oktober.

 

Skriv et svar