Skrevet og læst

Det er umuligt at følge med i alt der skrives om autisme. Jeg prøver, men det er umuligt. Ofte sender jeg mig selv links til artikler, som jeg gerne vil have læst, som jeg har læst, som jeg vil læse igen. Og så var det jeg tænkte – hvorfor ikke dele nogle af disse links med jer.

Til fri fornøjelse (og helt på eget ansvar, da jeg ikke har gennemlæst det hele):

Autism Parenting Magazine

Hjælp – det er jul

Gratis webinar om autisme, meditation og stress, David Lynch Foundation (OBS. 14. november 2013)

Brain scans could one day helt diagnose autism earlier

David Mitchell on autism, expectations and ‘The reason I Jump’

Green Sweetwater Spectrum Housing helps Adults with Autism Gain Independence

Sneak-A-Peek of my first book, I am AspienGirl:  The unique characteristics of young females on the Autism Spectrum

 

Skriv et svar