Skal din unge flyve fra reden?

“Åh, de bliver så hurtigt stooooore” – og nej, det er ikke bare en floskel. Det er den skinbarlige sandhed! Selvom Alfred kun er blevet 9 år, så gør jeg mig da allerede tanker om, hvad fremtiden vil byde på. Hvad skal der ske, når han er færdig med 9. klasse?

I foråret holdt jeg nogle netværksaftner med kloge mødre og her blev frøet plantet. Måske han skal på efterskole! Det er ikke noget jeg selv har prøvet, men jo mere jeg har tænkt over det, jo mere mening giver det. Komme væk hjemmefra – på den gode måde. Være sammen med jævnaldrende. Liiige få lidt mere modenhed inden de næste skridt (som vi jo stadig ikke aner en skid om hvad skal være). Men – det kan jo ikke være en hvilken som helst efterskole – og da slet ikke, når jeg ikke selv kender noget til området.

Det er helt afgørende for mig, at Alfred er steder – om det er skole eller andre steder – hvor der er forståelse for hans måde at være i verden på. Der findes heldigvis flere af den slags steder. For efterskoler er ikke bare efterskoler – har jeg fundet ud af i min spæde research. Der er f.eks. Specialefterskolerne.

Så hvis du nu har et barn, der er lidt mere efterskoleklar end min lille Fredo, skulle du ta’ og se videoen her og tjekke specialefterskolerne. Måske er der lige noget, som kan bruges.

Dette er et sponsoreret indlæg.

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s