Lørdagslinks

Vi har taget hul på vinterferien. Drengene og jeg har tyvstartet og er hos mine forældre. I nat har Alfred og jeg sovet på mit gamle værelse, hvor Madonnaplakaten fra 1987 stadig hænger på skråvæggen. Det er trygt og godt. Men nu – lørdagslinks til at starte din weekend (eller vinterferie) med. Enjoy!

Sådan fortæller du dit barn om diagnosen

Om at ønske sig et synligt handicap

Sensory Sensitivities: Understanding triggers – fordi det skal forklares indefra

Ingen undskyldning! (Med masser af links til skrækkelige historier fra Over there)

Jeg gad godt se Parenthood!

This idea that Autism is a massive list of deficits needs to change.  The truth is we, non Autistics know almost nothing about Autism and what it means to be Autistic.  In fact, the human brain is constantly astonishing neuroscientists.  To say we understand or know without a doubt what any one of us is able to do is to underestimate, not just ourselves, but everyone else too.” Læs mere

Kort om nedsmeltninger

Super link fra Autisme-mor om mad

Bare fordi Eske er så super cool! Must-click hvis du er vild med videnskab.

Tak til skatteyderne!

Fordi tiden er det mest kostbare

En modig mor – og fordi jeg også altid har troet på åbenhed om de svære ting.

Kreds Storkøbenhavn Vest viser i anledning af den Internationale Autismedag filmen En Anderledes Dreng søndag d. 30. marts 2014 kl. 11.30 i MusikTeatret Albertslund, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund. Arrangementet er gratis, men husk at bestille billet!

 

Jeg sender dig ud i weekendens strøm med en poetisk kærlighedserklæring med et smukt budskab – Do not despair

 

 

3 thoughts

  1. Tak for de mange gode links. Jeg nyder virkelig godt af dine lørdagslinks, for jeg får ikke selv surfet så meget rundt for tiden, så det er dejligt med gode links serveret 🙂 God ferie.

Skriv et svar