Gæsteindlæg: Har du autisme – og må vi interviewe dig?

Jeg bringer en efterlysning fra Sofie og håber at I enten selv kan hjælpe eller kender nogen som kan.

"Kære medlemmere af Autismetanken!Vi er 3 piger der studerer Folkesundhedsvidenskab på Århus Universitet. Vi er ved at lave en opgave om Autisme. Derfor søger vi frivillige med diagnosen Autisme, der vil deltage i vores interview. Vores spørgsmål vil bl.a. omhandle hvordan I oplever jeres Autisme i jeres hverdag og hvordan i forholder jer til det danske sundhedsvæsens tilbud og hjælp.
Vi håber rigtig meget på, at der er et par stykker, der har lyst til at hjælpe os! I er velkomne til at skrive en besked til mig på facebook eller på min mail sofiebraae@hotmail.com, hvis I er interesseret i at deltage.
På forhånd tak for hjælpen.

Mvh. Sofie Braae"

Sofie Braae

Skriv et svar