Lørdagslinks

Gode intentioner er der nok af. Men nogle gange smuldrer tiden med alt og ingenting. Således er denne vinterferie snart forbi og jeg har ikke helt været oppe i sædvanlige omdrejninger. Beklager. Nogle gange skal der kigges ud af køkkenvinduet i sommerhuset. Drikkes kaffe og ses House of Cards…

Men der er alligevel lørdagslinks at dele ud af. Jeg samler nemlig sammen – og her kommer de:

Gentofte kommune får kommunikative points fra mig med denne her pjece.

Læs Historien om Messi – den er fantastisk (og nej, det er ikke noget med fodbold).

Der skal (også) løbes 2. april – læs hvordan og hvorledes her.

Du kan også bare donere til den gode sag lige her.

Det er vist ikke en ny idé – men ikke desto mindre en rigtig god én. Og jeg har bestilt mine kort og doneret til den dejlige dame.

Årh – det er altså godt, når et debatindlæg rammer plet!

Set fra et fagligt synspunkt.

En af de bedste forklaringer på sanseforstyrrelse – eller – kunne du måske spise rå kylling?

Jeg er stadig ikke kommet frem til en god oversættelse af ‘ableism’ – men efter jeg er dykket ned i det, så sidder det fast. Meget interessant, hvis du (også) kan li’ det med ord – og hvad de kan gøre. Wiki om Ableism.

Der er konference i Herning – du kan stadig nå at tilmelde dig.

Pyh! Jeg nåede det. God søndag – vi forsøger os med LEGO World

lille Alfred Lego

Skriv et svar