Lørdagslink

Det er lørdag. Jeg har links til dig. Seriøst masser af links. For sidste lørdag løb jeg mit livs første halvmaraton til VM i Halvmaraton. Hvor København tog sig ud fra sin smukkeste side. Hvor fremmede mennesker klappede af mig, heppede – hvor børn stod og gav løbere high-fives – og hvor jeg fik tænkt en masse undervejs. Jeg tænkte på Alfred. På August. Og så tænkte jeg også ret meget i denne her stil. Men mere om det på et andet tidspunkt. Jeg tænkte nemlig ikke på links. Så dem får du her:

Her er denne lørdag i aprils links:

Endnu et pletskud fra Emma. Om hvordan kommunikation kan tage mange former og er værd at vente på.

Et bogtip fra Elisabeth. Skønlitteratur med autisme-tvist.

Der er også bøger på programmet hele april, ovre hos Autisme-Mor.

Og hvis det er gået din næse forbi, så er jeg vild(!) med denne bog.

Meget mere end Rain Man, hvor jeg taler om En Anderledes Dreng (som du kan se indtil midt maj, hvis du klikker her.)

Og så er der uimodståelige børn, der fortæller om deres anderledes hjerner.

Inkluderende indretning – se nu er vi på vej…

Til dig der synes jeg er en kontrollerende mor.

Landsforeningen Autismes pressemeddelelse i anledning af FN’s Internationale Autismedag. Ikke for børn.

En stærk autistisk stemme.

Landsforeningen Autisme har 17 kredse, men de er lidt gemt på foreningens hjemmeside. Find din lokale kreds her – og se om de har noget på programmet som kunne interessere dig. (Jeg er selv blevet tilknyttet kreds København/Frederiksberg og glæder mig til at tage del i arbejdet.)

Søskendekursus flyder næsten over med gode indlæg. Som det her, det her og det her.

København har fået en ny skole med Pernille Aalund som protektor og Kirsten som bagkvinde. Det kan kun blive godt!

Der er læringskurver og så er der eksplosive fremskridt – eller hvad man vil kalde det.

Det spreder sig… virksomheder vågner op og ansætter de rigtige…

Om noget med at gøre hvad der bliver sagt.

En amerikaner går på halen over britisk autismekonference.

En hel Tumblr om stimming – F*** Yeah!

Bl.a. derfor skal du ikke Light it Up Blue 2. april (så ved du det til næste år).

Og jeg slutter af med et lille autistisk portræt, hvor det der med netværk og at mødes med nogen fra ens egen kultur (igen) understreges som værende vigtigt. Siger det bare…

lørdagslinks

One thought

  1. Tak for nogle gode lørdaglinks. Jeg var især glad for “Til dig der synes jeg er en kontrollerende mor”. Trods jeg ikke har nogle børn, kan jeg trække en parallel til mit arbejde. Spændende weekendlæsning!

Skriv et svar