Skivekonferencen 2014

Der er ikke længe til SIKON, som er den årlige autismekonference arrangeret af Landsforeningen Autisme. Den er stor og god og vigtig. Men lige i hælene kommer Skivekonferencen, som jeg selv havde fornøjelsen af at deltage på sidste år. (Her mødte jeg bl.a. Bennedikte, som skrev to gæsteindlæg fra konferencen.)

I 2014 kan Skivekonferencen fejre 25-års jubilæum og de har i den anledning gjort noget ekstra særligt ud af programmet. Se bare her:

Hovedtalere:

Hertil kommer en lang række spændende workshops, som man desværre ikke kan nå allesammen. Men læs nærmere i programmet og se, hvorfor du allerede nu skal planlægge at tage til Skive – uanset om du selv har en diagnose, er pårørende, fagpersonale eller bare har lyst til at blive klogere på hvordan vi er mennesker.

Du kan også se filmen “I rymden finns inga känslor” som vises i forbindelsen med åbningen lige her.

Skivekonferencen er arrangeret af Fonden Samrådet og finder sted 6.-7. november 2014. Læs mere om tilmelding osv. her – www.skivekonferencen.dk

(Maden er også rigtig god! Og der er stillerum.)

Kulturcenter limfjord

Skriv et svar