Ida tester søvnbriller

Autismetanken har bistået i test af MelaMedica søvnbriller for at finde ud af om de også kan have en god effekt på børn og unge med autisme. Flere læsere har meldt sig som testere – eller rettere forældrene har ladet børnene teste og så deler de deres erfaringer her. Det er spændende at følge og du vil kunne læse alle tests af brillerne her. Her kommer anden test i rækken. Det er Ida på 10 år som har autisme, der har testet og hendes mor Mette har efterfølgende sendt denne opsamling til mig:

Ida tester

“Vi har nu en pige, der sover igennem!!! WAU! Det har hun stort set aldrig gjort, kun ved ekstrem udmattelse og sygdom. Det var grunden til, at vi ville forsøge os med søvnbrillerne. Ida får brillerne på hver dag kl. 19.30, en time/80 minutter efter slukker vi lyset på hendes soveværelse, og lader døren stå på klem ud til gangen. Ida har sovet inden kl 21 alle dage, på nær en dag, hvor hun var ked af noget. Hun begyndte for alvor at sove igennem efter næsten 4 uger. I løbet af de 4 uger, snuppede hun dog en enkelt nat, hvor hun sov igennem. Nu er det mere reglen end undtagelsen, at hun sover hele natten! Ca. 10 timer. Ida husker selv brillerne og vil gerne have dem på. Hvis hun får dem senere på, virker det ikke. Eller også er det fordi hun har fået dem senere på,  fordi vi har været i teater el. lign….Bare vi holder os til den nye rutine med brillerne på 19.30 sover hun igennem.

Ida har altid ligget i et værelse med mørklægningsgardiner og det gør hun fortsat. Vi lukker døren mere til, når hun sover.
Jeg vil gerne anbefale andre at prøve Søvnbrillerne.
Mange tak for, at netop vi måtte være med i forsøget. Ida fortsætter med brillerne og jeg er selv blevet fristet til at prøve et par for vinterdep.tendens.”

Og her ser du Ida med brillerne – sejt!

IdaFiskerNeise10years.jpg

 

(Jeg har ingen økonomisk interesse i hverken søvnbriller, MelaMedic eller test. Jeg formidler blot resultaterne – og glæder mig naturligvis over de gode historier.)

Skriv et svar