Peter Alexander tester søvnbriller

Endnu en sej tester er på banen. Peter Alexander er 13 år og har ADHD og GUU. Han har prøvet MelaMedics søvnbriller og hans mor, Dorte har skrevet denne vurdering til Autismetanken:

“Vurderingen er at det ikke er nok. Jeg vil mene at de virkede på den måde at han blev mere træt end uden, men ikke nok til at han kunne falde ordentligt i søvn og gav udtryk for at han heller ikke sov så godt.

Hans brødre har dog været meget interesserede i at bruge dem også. De har så ikke normalt problemer med at falde i søvn, men specielt Erik Magnus syntes at de hjalp så han ikke lå og ventede så længe på at falde i søvn.

Har overvejet selv at prøve dem af. Jeg er mega B-menneske og kan være nok så træt eftermiddag/aften, men lige så snart vi passerer kl. 22, så siger det nærmest “pling” og så er jeg vågen! Så hvis jeg er træt skal jeg sørge for at gå i seng før kl. 22 – ellers er løbet kørt.

Derfor kunne det være meget sjovt at prøve at tage dem på kl. 21 f.eks. og så se om jeg stadig får min “pling” kl. 22 eller om jeg kan være træt og gå i seng kl. 22.30.”

Læs de andre anmeldelser af søvnbrillerne her.

Peter Alexander søvnbriller

 

(Jeg har ingen økonomisk interesse i MelaMedic, søvnbrillerne eller testen. Det er ren nysgerrighed!)

Skriv et svar