Det’ sådan han ruller

Så susede han afsted. Med hjelm korrekt sat i panden efter jeg havde forklaret at den jo skulle beskytte de vigtige frontallapper. Jeg fik løbet for første gang i alt for længe. Og det var den bedste tur! Sommerlandskab med bølgende marker, blå himmel og en sprudlende og ikke mindst cyklende dreng ved min side.
For nye læsere skal det fortælles at Alfred, som er autist, i en alder af 9 år netop har lært at cykle. Han lærte det på en times tid, da han besluttede sig for at nu skulle det være. Ellers har han nægtet at lære det. Nu er han klar – nu cykler han – og det bedste af det hele er, at han elsker det! Der er basis for et godt træningsmakkerskab fremover…

One thought on “Det’ sådan han ruller

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s