Vinderne – og den næste bog

Jeg har slugt en del bøger denne sommerferie – og har allerede begravet i den næste. Stor tak til Dorte for ikke bare at anbefale, men også låne mig Graeme Simsions bog Projekt Rosie. Er kun på side 14, men er allerede faldet for den.

Den kan købes her – også som e- og lydbog. Og jo – der er (også) autisme i den.

rosie

 

I min søgning efter et link til bogen, faldt jeg desværre over denne anmeldelse i Politiken – som du nok ikke skal læse… Nu er du advaret. Her er linket.

Vinderne af giveaway
Jeg har udtrukket vinderne af min seneste giveaway – og sendt dem en mail. Tillykke til Lone, Betina og Sussi som vil få tilsendt Bedre hverdag for familier med Aspergers syndrom – og tak til alle som deltog.

2 thoughts

  1. Glæder mig at du også er faldet for Don allerede :o)

    Og kunne jo ikke lade være med at følge linket og læse anmeldelsen alligevel – og er dybt forundret! Jeg har slet ikke den oplevelse som anmelderen. For mig at se er der hverken noget beregnende eller indtryk af at autisme kan “kureres”. Tværtimod er min oplevelse at det handler om accept – fra begge sider, der fører til kærlighed der holder.

    Jeg synes den holder til sidste side (men spring bare hans “tak til…” afsnit over)

Skriv et svar