Så rolig kan man se ud

Vi har været på konflikthåndteringskursus – og se lige hvor rolige vi ser ud. Det var også i Roskilde. Underviseren var lige i øjet – og der var juleøl i baren om aftenen. Med overnatning og tid til vigtig snak.
Nu mangler vi bare nogle konflikter at håndtere… Altså – ikke sådan mangler, for det går ret godt uden de der konflikter.

Kurset var arrangeret af SIKON og Trine Uhrskov som underviste arbejder hos SOPRA. Super kompetent, autentisk og vidende. Dejligt at tage hjem med konkrete redskaber og strategier. Dejligt at møde andre forældre der ved hvordan det er at være en autistisk familie.

3 thoughts

  1. Kunne godt tænke mig at have været med, bare lige for at se om noget har ændret sig siden min datter var hjemmeboende og vi havde brug for konflikthåndterings redskaber on a daily basis;-)

Skriv et svar