Honninghjerte og lammere

Weekendens planer gik lidt i vasken da Alfred blev syg lørdag. Ikke så slemt som August, men hans og min tur i sommerhus blev til hjemmetid i lejligheden.
Jeg havde planlagt en gåtur for mig og Alfred i dag – “fordi frisk luft er sundt for kroppen, som skal bevæges hver dag”. Ingen skjult dagsorden og der var også lagt et bagerbesøg ind midt på ruten.
Men derfra og til begejstring over aktiviteten – lad mig bare sige at min skulder er blå af lammere, som Alfred gav i frustration over at skulle ud. Gråd, vrede og verdens dummeste mor blev heldigvis til en lang fortælling om den YouTube kanal han og August skal have som voksne -hvornår de skal sende hvad, alt det de skal spille, teste og fortælle om.
‘Og mor – vil du subscribe på vores kanal?’ Spurgte han – og jeg står da klar som den første.
Vi havde købt et honninghjerte til Alfreds elskede bamse Alma hos bageren, men Alma ville gerne give det til August. Det er en meget sød bamse…
Mikkel og August havde været i Sverige og velkomsten var rørende. Alfred havde skrevet seddel til August og inviterede ham med ind på værelset! Noget der er i samme kurs som respekt og iPad-tid herhjemme.

Og sådan svinger en søndag. Fra lammere gennem Amagers gråsprængte gader til sød musik og honninghjerte. Jeg trækker bare vejret og følger med.

Skriv et svar