Fik du læst top 5?

Sådan en årsafslutning er en god anledning til at sige tak. Så det vil jeg naturligvis også gøre. Tak fordi du læser med – for selvom jeg ofte skriver for at få ting til at give mening i mit eget hoved, så er det rart, hvis mine ord også giver mening og værdi for dig. Faktisk er det noget af det allerbedste.

tilbageblik

Jeg har kigget lidt i statistikkerne for Autismetanken – og her er uden yderligere præsentation årets mest læste indlæg. Så kan du jo (gen)læse, hvis du lige har et øjeblik eller fem.

1: Du vil altså ha’ at jeg dør!?

2: Det værste der kan ske

3: Anbefaling: Derfor hopper jeg

4: Tag en ledsager gratis med i biffen

5: Samtale fra en hviledag

One thought

  1. Hej Kathrine,
    Jeg vil også gerne sige tak. Tak fordi du skriver. Dine ord er så velvalgte og rammer plet.
    Den post, der har betydet mest for mig i år er den om at det sker i sprækkerne/om at være sprækkevagt. Spot on!
    Rigtigt godt nytår!
    Britt

Skriv et svar