Halv pris på Skive Konferencen

Samrådet

Jeg glæder mig allerede meget til Skivekonferencen i november. Ikke kun fordi jeg nyder det med hotel og forplejning – men fordi jeg altid har en masse ny viden med hjem. Det er derfor et super fint tilbud der nu er kommet til de hurtige – læs hvad konferencen har fundet på:

 

Halv pris til forældre og pårørende

Vi har netop igangsat et nyt initiativ, som skal gøre det endnu mere attraktivt for forældre og pårørende at deltage i dette års Internationale Autisme Konference i Skive. Vi udbyder nemlig de første 100 pladser til forældre og pårørende til halv pris, hvilket betyder, at deltagerprisen for to dages konference blot bliver 1387,50 kr. Derudover sponsoreres 10 pladser på konferencen af engelske AT-Autism, hvilket betyder, at deltagelsen for de heldige (som findes ved lodtrækning) bliver helt gratis, dog eksl. transport og overnatning.

Du/I er blevet tilmeldt, inden vi fik denne ganske udmærkede ide, men det er kun ret og rimeligt, at jeres deltagelse bliver faktureret til samme pris, hvorfor vi naturligvis også fratrækker 50% i rabat, når I modtager jeres faktura, hvilket vil ske medio september 2015. Skulle rabatten ikke fremgå af fakturaen til den tid, så venligst kontakt os.

Kender du andre forældre eller pårørende, der måske kunne have interesse i konferencen, så hjælp os gerne med at sprede nyheden om vores konferencerabat.

Ellers vil vi blot ønske jer en god sommer – og vi glæder os til at se jer til konference i Skive til november.

Med venlig hilsen

Thomas Jensen

 

Læs mere om Skivekonferencen.

 

One thought

Skriv et svar