Gæsteanmelder søges – har du en autistisk datter?

  
Jeg har netop modtaget bogen Emma – et pigeliv med Aspergers syndrom, som er skrevet af Emmas mor Inger Jannie Petersen. Forordet er skrevet af psykolog Ea Carøe og bogen handler om Emmas liv.

Jeg vil meget gerne have bogen anmeldt til Autismetanken, men der er desværre grænser for hvad jeg selv kan nå at læse og skrive – og så har jeg ingen datter. Den ser fin og gennemarbejdet ud og er udgivet på Turbine.

Derfor har jeg brug for en gæsteanmelder, som har en autistisk datter og som vil læse bogen og skrive en anmeldelse – helst før jul.

Hvis det er noget for dig, så send mig en mail på kathrine@autismetanken.dk og fortæl kort hvorfor det skal være dig.

Som tak får du selvfølgelig lov til at beholde bogen.

[obs. 2.12.15: Gæsteanmelder er valgt!]

2 thoughts

  1. Jeg er mor til en Asperger datter på nu efterhånden 28 år. Jeg har altid handlet lidt anderledes i forhold til min datters autisme, hvilket har betydet, at hun i dag er en fantastisk velfungerende ung dame…..Desuden har jeg startet et foredragsteam om emnet i sin tid og fungeret som konsulent i vires lokalafdeling under Autismeforeningen….og så er jeg klar. Il at læse Emma, anmelde den etc…..inden julM

  2. Jeg har en datter på 14 år, infantil autist og hun har det rigtigt svært fortiden. Jeg håber at bogen vil kunne give mig et lille indblik i hvordan det er at være hende. Så jeg er da helt klar til at læse og anmelde bogen.

Skriv et svar