Det løb af sporet…

Spor i sneen

Fy! Den smuttede. Jeg glemte alt om at trække vindere af den fine bog Dit sensitive barn sidste lørdag. Jeg indrømmer blankt, at jeg faktisk havde tømmermænd og lå hele lørdagen på sofaen i sommerhuset og hørte P6 Beat elsker Trip Hop, når jeg ikke kastede op. Jeg havde været til fest med mine veninder på vores gamle gymnasium – og jeg kan ikke holde så længe eller så godt som jeg plejer. Det var en tur i hegnet, som jeg i den grad trængte til – og selvom jeg betalte prisen om lørdagen, var det det hele værd.

Så det er en opfordring til at huske den slags elementer i livet også. Hegnet. At gakke lidt ud. Danse rundt. Være fjollet og useriøs. Give den gas og lege. Jeg er glad for at have veninder, som gerne følger med i den slags eventyr, for det giver energi til en hel masse mere hverdag.

Men nu har jeg spurgt Mikkel – hvilke to skal vinde – og manden sagde 8 og 32, så jeg talte oppefra og fandt de to vindere, som har fået direkte besked. Glæd jer til bogen!

Og hvis du nu skal en tur i hegnet i dag – eller bare falde lidt ved siden af den snorlige vej – så ønsker jeg dig god fornøjelse. For lige så meget som der er brug for struktur, forudsigelighed og styr på det hele – så er der også brug for fis, ballade og en lørdag på langs.

One thought

Skriv et svar