Samarbejdsbaseret problemløsning

Smag lige på ordet en gang – samarbejdsbaseret problemløsning. Nam! Men det er mere end bare lækre ord, det er også navnet på et kursus som Jenny Bohr afholder, og som du kan melde dig til.

Forældretræning i Samarbejdsbaseret Problemløsning – Plan B – samtaler v/Jenny Bohr

– Gruppe forløb for forældre til børn med kognitive forstyrrelser eller adfærdsmæssige udfordringer

Efter mange opfordringer, har jeg nu besluttet at oprette et forældretræningsforløb i Samarbejdsbaseret Problemløsning med særlig fokus på Plan B – samtalerne.

Jeg har gennem år vejledt og trænet forældre samt afholdt forældrekurser for bl.a. ADHD-foreningen, og oplevet at der ofte er en rigtig god synergi, når forældre sparrer med hinanden. Derfor har jeg for første gang valgt at lave et gruppeforløb.

Med udgangspunkt i Ross Greenes filosofi, ”Børn gør det godt når de kan” vil forløbet give forældrene en grundig indføring i modellen Samarbejdsbaseret Problemløsning, med særlig fokus på Plan B – samtalerne.

Deltagerne vil få mulighed for at træne plan B – samtalerne både med hinanden og hjemme med deres egne børn.

Det er målet at forældrene tilegner sig viden om Samarbejdsbaseret Problemløsning og de dertilhørende værktøjer og tilgange og at forældrene lærer at anvende Plan B – samtalerne sammen med deres egne børn.

Forløbet vil være et gruppeforløb med plads til ca. 8 forældre og vil blive gennemført over 6 mandage, med to ugers mellemrum, samt email baseret supervision. Forløbet vil være målrettet forældre til børn med kognitive forstyrrelser som ADHD, Aspergers m.m, særligt sensitive børn eller børn med adfærdsmæssige udfordringer.

Praktisk info nedenfor:

Tid: Forløbet opstarter mandag d. 18. april, derefter følger mandag d. 25. april og herefter d. 9. maj, d. 23. maj, d. 6. juni og slutter d. 20. juni. Alle dage fra kl. 16.00 – 18.00

Sted: Lyngby Hovedgade 96 – 98, stuen, 2800 Kgs. Lyngby

Pris: 1.500,- kr. pr. deltager inklusiv min bog ”Samarbejdsbaseret problemløsning” samt kaffe og te.

Tilmelding senest: 4. april 2016, på mail: jenny@jb-cps.dk eller mobil: 26291050. Der er begrænsede pladser og tilmeldinger vil behandles efter ”først til mølle princippet”

Jenny Bohr: Uddannet lærer, Master i Specialpædagogik og uddannet Advanced trainee, i Collaborative Problem Solving, Boston, Mass. De senere år har Jenny fungeret som inklusionskonsulent rundt om i landet, for både fagfolk og pårørende. Jenny fungerer herudover som familie konsulent, med træning og vejledning af familier til børn med kognitive forstyrrelser. Herudover holder Jenny kurser og foredrag. Jenny har skrevet bøgerne ”Problemløsende Inklusion” og ”Samarbejdsbaseret problemløsning”. Læs mere på www.jb-cps.dk.

Invitation som pdf:
Forældretræning i Samarbejdsbaseret Problemløsning.

[For en god ordens skyld: Jeg får absolut intet for at skrive om dette kursus – jeg synes bare det lyder spændende – og så er Jenny en af de bedste oplægsholdere jeg har hørt, som man kun kan blive klogere af.]

 

4 thoughts

   1. Hej K!
    Ja, det tror jeg også. Og jeg tror det lige er noget for mig.
    Vil helt klart overveje det.
    Knus Birgitte

Skriv et svar