Ja – han ser South Park

Han suger kultur til sig, ham Alfred. Nu har han lige set alle 19 sæsoner af South Park. Han er nemlig grundig – og forholder sig til det han ser – I love it! Og så har han nogle ret fine betragtninger i forhold til hvordan det nærmest har været en god ting, at han har set serien. For så er der ting, han måske ville have gjort, som han ikke vil gøre nu.

Derfor var det oplagt at få ham til at fortælle lidt om serien – og han gør det altså fint, synes jeg.

 

Det gør mig altid glad at høre Alfred fortælle om noget han interesserer sig for. Sådan har det altid været – fra insekter, dinoer, spil, bøger – alt! Hans begejstring er smittende og en god indgang til hans verden, som jeg så gerne vil være en del af.

På den ene side kunne det næsten kategoriseres som en særinteresse. Men jeg synes ikke det er sært. Det er sjovt – og Alfred kan godt li’ at se ting med humor og hvor der leges med ord, kodex, moral – og alt muligt andet. Han forstår det. Han bruger det. Han får adgang til en hel masse viden – og det er altså noget vi kan li’ hjemme hos os. Og så er han bare så sød, når han fortæller om det han har set – og kalder på mig som Cartman.

 

Skriv et svar