Temple Grandin kommer til Danmark

Lige som jeg troede at de største krydser i årets konferencekalender var sat, kan jeg føje endnu et til – ja, nærmest en stjerne. For lige siden jeg første gang stiftede bekendtskab med Temple Grandin, har jeg drømt om at opleve hende live.

Det er nu muligt 11. august 2017 i Herning Kongrescenter, når Autismecenter Vest inviterer til “Temple Grandin – Autisme, som jeg ser det”.

Du får mulighed for at høre et superspændende oplæg fra og stille spørgsmål til Temple Grandin, som nok er den mest kendte person med autisme på verdensplan. Det kan være, at du allerede har set den dokumentariske, Emmy-vindende film “Temple Grandin”?
Temple Grandin er, på trods af  at hun har Asperger Syndrom, blevet professor i ‘Dyrevelfærd’ ved Colorado State University, opfinder af ‘Krammekassen’ og en flittig oplægsholder, debattør og forfatter på det internationale autismeområde.

Invitation og program – og tilmelding her. Ved tilmelding før 1. maj er prisen 1.095 kr. og efter 1. maj stiger den til 1.395 kr. (Men jeg ville ikke vente alt for længe, for jeg tror det bliver et tilløbsstykke.)

Der er lavet en Facebookbegivenhed også, så du kan jo lige markere, hvis du skal afsted. Jeg har allerede meldt mig til.

Jeg troede egentlig at jeg havde skrevet indlæg om nogle af Temple Grandins bøger her på bloggen, men det har jeg ikke. Fy! For de er gode! Hvis du ikke kender hende, kan du starte med at se hendes meget populære TED Talk – og ellers – tjek hendes bøger (og den fine film om hendes liv med Claire Danes). Du kan naturligvis også besøge hendes hjemmeside www.templegrandin.com

Skriv et svar