Bo Hejlskov Elven og Skolen ved Sorte Hest uge 18

Copy of Uge 18

“Medstand? Hvad er det?” tænker du måske. Bo Hejlskov Elven forklarer princippet om medstand i videoen, som er en del af den serie af videoer om tilgangen low arousal, som Skolen ved Sorte Hest har lavet i samarbejde med Bo.

Medstand er det modsatte af modstand. Vi ønsker ikke at se barnet som modstander, som vi skal vinde over, men som en “medstander” vi samarbejder med at finde en løsning, hvor begge parter vinder. Hvis vi begynder med at gå med barnet, er det lettere efterfølgende at få barnet til at følge os. Det skal ikke være en konfrontation, hvor det er hårdt mod hårdt – men samarbejde, hvor vi voksne alligevel har ansvaret og dermed styringen.

Du kan se alle videoer i serien ved at besøge Skolen ved Sorte Hests YouTube kanal.

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s