Alfred anmelder…

Alfred vil gerne dele sin interesse for “lidt skræmmende fantasy-bøger”.

malice1-220x337
Sådan ser bøgerne ud

“Malice du kan ikke slippe væk og Havoc der er ingen vej tilbage. Begge gode romaner fra serien Malice – det er alle romanerne i serien. Men de er meget lange. Hvad der er specielt ved disse bøger er, at de har indbygget tegneserie. ”

Hvad handler de om?

“En levende tegneserie hvor der er en ond leder – hans navn er Tall Jake, som har fanget de andre ledere og nu bruger sine hjælpere i hans zombiefabrik Dødehuset til at overtage hele tegneserien Malice. Igennem bogen finder man ud af at Malice er i gang med at komme ind i den virkelig verden.

Der er tre hovedpersoner: Kady – en pige som godt kan lide at chatte med sine venner. Hun var i Malice som leder af oprørsgruppen Havoc, men hun kan ikke huske at hun var i Malice, for når man går ud af Malice husker man ikke at det findes. Og så sagde de at hun var på ferie fordi at hendes mor var hypnotisør. Justin – en del af en oprørsgruppe i Malice og Seth som er en dreng der er bange for at han bare vil bliv en almindelig mand når han bliver voksen. Og han fandt ud af at hans ven Luke blev fanget i Malice og han fandt ud af at han døde derinde. Derfor tog Seth selv ind i Malice og blev venner med Justin. Seth og Kady var allerede venner, da bogen startede. Nogen gange så chatter personerne lidt på computeren, så det der er skrevet ned med numre og mærkelige tegn er bare chatten.”

Det bedste ved Malice?

“Helt klart krigen i slutningen af bogen.”

Hvorfor skal man læse Malice?

“Den er meget spændende, men hvis man nemt kommer til at tro på sådan uhyggelige ting får man måske nogle mareridt. Jeg tror ikke på det, så jeg får ikke mareridt.”

Er det svært at læse Malice?

“Det er nogle meget nemme ord at læse og den er ikke ret svær at forstå, så nej. Man skal være mindst 8 år. Det vil nok være en god alder. Jeg læste den også da jeg var i den alder.”

Hvad kan man lære af at læse Malice?

“Det er svært at forklare – det kan man finde ud af hvis man selv læser bøgerne.”

One thought

Skriv et svar