Auricu-hvad for noget?

Jeg kan igen med stor fornøjelse byde på et gæsteindlæg fra Lise. Det handler om Auriculo terapi – som jeg intet aner om. Men det gør Lise og hendes datter Victoria. Læs med her…

“Alternativ behandling inden for autismespekteret – og virker det?
Det må jeg som mor konstatere, da min egen egen datter har været med i et forskningsforsøg med Auriculo terapi af forskningssygeplejerske Hanne Jørgensen.
Skal først fortælle, at det ikke er noget med at kurere autisme, men at lindre/mindske og forbedre livskvaliteten for personer med blandt andet en autismediagnose.
Jeg hedder Lise Hansen og har min skønne datter Victoria, som er 8 år og bl.a. har diagnosen infatil autisme.
Min datter havde i mange år store vanskeligheder både fysisk/psykisk og socialt, og hjælp/behandling/tilbud i offentlig regi rakte/hjalp bare ikke nok, til at min datter fik en værdig/tålelig hverdag.
Derfor håber jeg med nedenstående videoer, at skabe opmærksomhed omkring denne type behandling og dens positive virkninger for børn som vores, og at behandlingen nu også kan rekvireres ved at tage kontakt til behandler: Hanne Jørgensen (kontaktoplysninger er i videoen til sidst). På et tidspunkt kan behandlingen også rekvireres gennem Psykologisk ressource center, og ja det er hos skønne Kirsten Callesen.

Det første video er om behandling og teori.

Den andet video er min beretning som mor.

Udover behandlingen inden for autismespektret, så kan Hanne også behandle os til tider stressede forældre, hvilket ofte kan være tiltrængt i en hverdag som vores. Så har man behov for lidt afstresning, så kan hun også det med denne form for behandling og meget mere.

Grunden til at jeg ønsker at stå frem er, at jeg synes det er så vigtigt at vi deler vores viden / erfaringer med hinanden.
Og tak til Kathrine, som også altid elsker at dele sine skønne indlæg med os andre. Med venlig hilsen
Lise og Victoria”

Posted in Alt

Skriv et svar