Autisme på tv


Theroux

Jeg synes, det er interessant at se, hvordan man forholder sig til autisme i andre lande. Er der noget at lære i forståelsen af autismen?Derfor skal jeg da også se med, når DR2 viser Louis Theroux’s dokumentar fra 2012 om autisme d. 14. februar kl. 21-22.
Som der står i programbeskrivelsen:

“I USA får næsten et ud af hundrede børn en autismediagnose. Det er en voldsom stigning på tyve år, og i dag bliver nyfødte rutinemæssigt testet for denne forstyrrelse, der især er karakteriseret ved manglende evne til at begå sig socialt og kommunikere med omverdenen. Louis Theroux rejser til en skole i New Jersey i USA, der er banebrydende på sit felt, for at undersøge, hvordan det er at have et autistisk barn i familien og samtidig forsøge at opretholde et normalt familieliv. Han møder masser af børn med forskellige grader af autisme og oplever nogle af de mærkelige og undertiden vidunderlige måder, hvorpå de opfatter verden omkring dem.”

Hvis du har tips til andre programmer eller videoer om autisme, asperger eller ADHD er du altid meget velkommen til at dele dem på Autismetankens Facebookside.

Skriv et svar