Dét er ikke fair!

Noget om perspektiv, hjælpeløshed og en stor opfordring.

Autisme dør man ikke af. Sådan kan jeg godt tænke, når jeg skal give mig selv lidt perspektiv. Uanset hvor dårligt Alfred har det, handler det ikke på den måde om liv eller død. Der er meget jeg kan bekymre mig om, men hans overlevelse er ikke en af dem. Det er der desværre andre som bekymrer sig om. Mennesker hvis liv på den ene eller anden måde er berørt af kræft.

Jeg har aldrig mødt den smukke pige på billedet, men jeg kender og holder meget af hendes familie. Hun hedder Noelle og i dag fylder hun 4 år. Hun har også lige fået konstateret en kræftsvulst i hjernen, som man håber kan opereres væk. Dét er ikke fair!

Og jeg ville ønske at jeg kunne gøre noget. Gøre noget for smukke Noelle, for hendes familie – for alle de andre familier som kræften smører sin grumme skygge over. Men jeg har kun mine ord. Så dem vil jeg bruge til at opfordre dig til at give et bidrag til kampen mod kræft. Støt indsamlingen der er lavet i Noelles navn – du skal bare klikke her. Og når du har gjort det, så send den søde pige en fødselsdagstanke. Hun skal også blive 5 år. Og 6 år og mindst 100 år. Ellers er det ikke fair.

20121024-194600.jpg

2 thoughts

Skriv et svar