Det med sprog og ord

Jeg har før nævnt at det med sprog og ord var noget der tidligt havde Alfreds interesse. Men det er også noget som Mikkel og jeg holder af og går op i – så det er nok lige så meget et familietræk som et autistisk træk. Når jeg alligevel gerne vil dele videoerne af (helt vildt søde) Alfred, så er det for at give et billede af den lille dreng, som har sin egen måde at gøre tingene på – men som også bare er en dejlig unge, der deler en hyggestund med sin mor. Måske kan du genkende noget fra dit eget barn?

Jeg har lavet et album, hvor du kan to videoer med Alfred, som læser/får læst Den skaldede mand af Jakob Martin Strid. Og jeg har fået lov at dele af Alfred. Der er også en (meget nuttet) video af August som synger i badet. Alfred kan næsten historien ordret og den viser ret godt hvordan han var på det tidspunkt. Vi har altid læst meget for drengene – og læser også selv, så det med bøger og ord fylder meget. Også selvom læseri og underholdning er flyttet til diverse elektroniske formater. Hurra for ord og historier!

Når jeg ser videoer med August på samme alder, som ikke er autist, kan jeg se den forskel der er på de to drenges måde at være i verden på. Også selvom de på mange måder ligner hinanden. De er det bedste jeg ved!

Skriv et svar