Diagnose-dating

Jeg er blevet kontaktet af Martin og Jacob, som har brug for din hjælp- hvis du vel at mærke har en diagnose. De har brug for, at du deltager i denne spørgeundersøgelse – og her forklarer de hvorfor:

“Projektet går ud på at lave et online mødested for unge og voksne med diagnoser. Projektet er stadig i sin spæde start, og derfor bruger vi den omtalte brugerundersøgelse til at afdække eventuelle behov for mødestedet.
Tanken er at skabe en hjemmeside og en app der kan facilitere et møde mellem brugerne, udgangspunktet og resultatet af dette møde kan være et venskab eller en kæresteforhold. Grundstenen i projektet er, at unge og voksne med diagnoser kan møde andre med diagnoser, et sted hvor der er fælles forståelse for hinandens problematikker.

Vi har begge erfaring i det specialpædagogiske felt, vi underviser begge i en gruppeordning for børn med autisme og ADHD. Derudover har vi en bred specialpædagogisk erfaring, hvor vi blandt andet har arbejdet som støtte/kontaktperson, netværksgruppemedarbejder mm. Dette har skabt en nysgerrighed for feltet og dennes problematikker.

Vi mener, at der mangler et mødested for unge og voksne med disse problematikker, et sted der er overskueligt, forståeligt og nemt.
Derudover er tanken at give dem redskaber til at mødes: Arrangering af dates, forslag til samtaleemner, arrangementer mm. Alt sammen skal lette mødet og fjerne de umiddelbare barriere for at kaste sig ud i jagten på venner eller kærlighed.

Vi vil rigtig gerne skrive et længere indlæg omkring projektet, men dette er måske mere hensigtsmæssigt når vi er nået lidt længere i processen.”

Så jeg håber du vil deltage i undersøgelsen eller dele linket med dem du kender, som er i målgruppen. Og nej, jeg tror ikke appen kommer til at hedde Diagnose-dating. Jeg havde bare brug for en overskrift, som fik dig til at stoppe op og læse med.

One thought

  1. Jeg kunne faktisk rigtig godt tænke mig en app, der kunne hjælpe mig med at få kontakt til forældre med børn, der ligner mit barn. Jeg er mor til en dreng på 8 med ASF, og han kunne rigtig godt tænke sig at møde andre børn, der også ‘tænker på en særlig måde’. Han vil så gerne have en bedste ven …

Skriv et svar