Er dit barn stresset?

Jeg ved vores familie ikke er den eneste som er med i flere klubber. Vi har både en fod i autisme klubben og ADHD klubben. Vi kommer mest i den første, men den anden er absolut også til stede. En anden klub som vi desværre også af og til stikker fødderne indenfor i er den stressede… Derfor bliver jeg så glad over tilbud som dette:

Sæt allerede nu X i kalenderen d. 26.april mellem 10 og 15. Der er gode råd at hente – læs bare her (hvad jeg har nappet fra ADHD-foreningen i Storkøbenhavns Facebook side):

“Mit barn virker stresset – hvad gør jeg?

Kursusdag for forældre med børn med ADHD og lignende vanskeligheder ved Jakob Kjærby Lentz

Mange børn er stressfølsomme. De reagerer forskelligt når noget ikke går som forventet, når de udsættes for pres, når de er i svære situationer og når de skal lave opgaver de ikke føler sig i stand til. Der kan være mange grunde, men man har fundet ud af at mange børn er sårbare på forskellige måder: De kan blive smittet af andres stress (affektsmitte), de kan have svært ved at forstå, hvordan andre oplevelse af givne sitatuioner er (empatiforståelse), de kan simpelthen have svært ved at styre deres impulser og vælge en god måde at håndtere en svær situation.

Vi kommer ind på de almindelige symptomer på stress og med udgangspunkt i Hejlskov-Uhrskov-stressmodellen viser vi, hvordan man kan arbejde med at skabe rammer, hvor barnet er mindre stresset. Du vil gå fra kurset med en bedre forståelse for, hvad der hjælper dit barn til at trives bedre, både hjemme, i skolen og og andre steder.

Køb billet her.”

Jeg kan varmt anbefale Jakob og du vil helt sikkert gå derfra med brugbare redskaber og ikke mindst konstruktive tanker, som kan bringe dig videre.

Det koster 150 kr. hvis du (som jeg) er medlem af ADHD Foreningen og 300 kr. hvis du ikke er. Jeg vil varmt anbefale dig at blive medlem – uanset om du har ADHD inde på livet eller ej. Det er der nemlig mange andre der har og foreningen gør et stort stykke arbejde. De udgiver også nogle rigtig gode medlemsblade, så det alene er grund til at blive medlem. Klik her og se hvordan.

stress

Skriv et svar