Få hemmeligheden

Her er en af mine hemmeligheder. Men det er et trick, som er for godt at holde for mig selv – så nu deler jeg det. Det er ret enkelt, men kan alligevel være svært at praktisere. For det går imod nogle af de sociale normer i forbindelse med en konference og man kan være splittet mellem forskellige behov. Men giv det lige en chance. Her er en rapport fra mit hotel til SIKON 2017 efter den første dags mange oplæg:


Jeg vil alligevel slå et slag for at du overvejer, om du også kunne trænge til at lave ‘en Kathrine’ næste gang du er afsted på konference.

Nu vil jeg trække i løbetøjet og lægge ruten forbi et sushi sted på vejen tilbage. Og så står den ellers på Netflix og karbad resten af aftenen.

(Tak til Louise for udtrykket – jeg er beæret!)

 

One thought

  1. Det er bare så godt sagt.
    At være opmærksom på, hvordan man sikrer sig ikke at bruge sit batteri helt op, er ikke alle forundt. Og det er umådeligt svært nogen gange, når man nu ønsker og gerne vil have det hele med.
    Og måske lige så vigtigt, at forstå at når nogen melder/vælger noget fra, betyder det ikke at de er kedelige, dovne, uopmærksomme eller andre dårlige ting, men at de -forhåbentlig – ved hvordan de passer på sig selv, for at kunne give eller tage mere efterfølgende.
    Dem der vælger at “være” de dårlige ting, og ikke gør det, fordi de burde gøre noget andet, den håber jeg en dag bliver klogere.
    Tak

Skriv et svar