Faktor 100

Jeg har før skrevet om Alfreds problemer med at falde i søvn. Hans frustrationer, gråden og de dumme tanker som plager hans sind. Her til aften var der antræk til det igen efter en weekend helt nede i gear.
Jeg prøvede med snak, ingen snak, bamse Alma, kattene – intet hjalp. Så slæbte vi kædedynen ind i den store seng – og det hjalp lidt. Da han havde pakket sig ind med lidt snøfteri, strøg jeg ham over ryggen.

– Hvad laver du?
– Smører dig ind i kærlighed… Det holder onde drømme væk
– Lige som med solcreme?
– Ja – lige som med solcreme. Hvilken faktor har du brug for? – Faktor 100!

Så jeg strøg en stor omgang kærlighedsfaktor-100 – og husker det til næste gang de grimme drømme lurer. Nu sover den dejlige unge nemlig tungt og godt…

5 thoughts

  1. Har I h¢rt om Melatonin? http://da.wikipedia.org/wiki/Melatonin
    Vores pædiater og s¢vn-forsker hjælper vores b¢rn med autisme med at falde i s¢vn dermed!
    Det er et naturligt middel, som kroppen producerer når vi bliver trætte. Som medikament kan det indtages som en del af aftensritualet 30 min f¢r sengetid efter behov. Det bliver ikke i kroppen, dvs man må indtage det hver gang man har brug for det. Mange forældre bruger det en periode, indtil der er opstartet en falde-i-s¢vn-rytmus.
    Jeg håber at I finder en læge, der kan anskafffe det. Ellers regner jeg med at de kan finde oplysninger hos vores læge (på tysk, engelsk, fransk):
    http://www.praxis-vella.ch

  2. Tænkte på om du har overvejet en speciel madras til Alfred. Man kan få speciel madrasser til børn som har problemer med at sove?

Skriv et svar