Foredrag for pårørende

Er du i Skørping eller omegn d. 24. november kan du komme til gratis foredrag med Johannes Lee Nielsen, som har skrevet bogen “Kan det nu også passe” og psykolog Irene Lerche. Det er fra kl. 14-17.

Johannes fortæller ud fra forældre perspektivet, mens Irene dækker det psykologiske perspektiv. Se hele programmet for eftermiddagen – og hvordan du tilmelder dig eller dine nærmeste – her.

Foredraget er for pårørende. Denne gruppe har en stor betydning for familier med autismediagnoser – og ofte er gruppen skyld i mange følelsesmæssige nedture for familierne – ganske simpelt fordi de mangler indsigt i diagnosen. Som Johannes selv udtrykker det – jeg er sikker på, “at mange af disse uheldige situationer og direkte konflinkter vil kunne undgås med viden, forståelse, reapekt og accept”.

Foredraget er som sagt gratis og det er også muligt at booke et foredrag, hvis du selv ønsker at være vært for et. Det kunne være på skolen, i SFO’en, i en forening eller andet. Du kan læse om det hele på hjemmesiden.

kan det nu også passe
Klik for at købe bogen

Jeg har skrevet om bogen her.

 

4 thoughts

  1. Hej Katrine. Det lyder super godt med foredraget og jeg tænker straks på mine forældre. Jeg har bare lige brug for at vide i hvilket Skørpinge vi taler om, for findes der ikke to af slagsen? V. Hilsen Marita

Skriv et svar