Glem det aldrig

20130712-134230.jpg

Se godt på billedet, mine damer og herrer! Det er stuen i mit sommerhus og det er det klare bevis på, at i dag er en god dag.
Og hvorfor så det? Ganske simpelthen fordi August og Alfred har leget sammen hele formiddagen, mens jeg har drukket kaffe i køkkenet, spillet Wordfeud og set 24 timer på Netflix, mens jeg bagte pandekager. Bum! Jeg beder ikke om mere.
Lyden af deres leg, historierne, legetøjets skramlen – som den saligste baggrundsmusik.
Tak! I dag er en god dag og jeg gemmer billedet som bevis på, at lykken kan lade sig gøre.

One thought

  1. Hvor. Lyder det bare som en dejlig dag 🙂 , ja jeg samler også selv på dem:) . Har også to drenge, en uden og en med autisme. De er så godt nok 19 og 13 år, men de sidste tre dage, har bare været så dejlige, de har spillet computer spil sammen om natten, og dagene, er gået med at sove længe og gå tur med hunden. Dette har ikke været tilfældet, de sidste mange mdr, så jep, det er godt at samle på gode dage, også forlanger jeg heller ikke mere:)

Skriv et svar