Har du hjemme i Århus?

Det er ingen hemmelighed at jeg er afhængig af netværk – i alle sammenhænge. Det er også en fornøjelse at sætte andre sammen, så de får glæde af hinanden.

Derfor vil jeg lige gøre opmærksom på, at der er træf for forældre til børn med autisme i Århus lørdag d. 11. maj kl. 11. Mødestedet er ikke endeligt fastlagt, men jeg skriver det på, når jeg ved mere. Det er ikke noget jeg arrangerer selv, men jeg har fået lov til at skrive lidt om det.

Så hvis du er på de kanter, vil jeg stærkt opfordre dig til at sætte dagen af. Det kan gøre en verden til forskel at tale med nogen, som er i samme situation – eller i en helt anden situation. Min erfaring er, at det vil blive en alt andet end stille dag.

Opdateret 24.4. – Mødestedet er Café Hollywood, Ny Banegårdsgade 47

One thought

Skriv et svar