Hej 2018 – kom du der?

Jeg ligger og slænger mig på sofaen i sommerhuset. Over mig hænger balloner og pynt fra i går.

Hyggelig nytårsaften med mine forældre, drengene og Mikkel. Bøffer og bomber. Wii & Guldkrukken. Jeg tænkte kort på de nytårsaften, hvor jeg næsten er segnet af træthed, har været kørt flad af ungerne, haft lyst til at løbe lidt hjemmefra.

I går var det bare – rart. Sådan helt igennem. Fra dagen begyndte tidligt med Nytårsløb med A-Team, til vi stod og nød de sidste raketter fra hestebakken efter midnat.Alfred og jeg gik en tur til stranden i skumringen i dag. Mikkel og August havde gang i Angry Birds på Wii.Vi har spist rester. Set X Faktor.Jeg har tænkt en del over 2017. Et på mange måder enestående år i vores familie.

Selvstændighed og ‘for første gang’ fyldte meget på sedlerne fra Guldkrukken.

Der var også tårer. For selvom vi skal samle på gode minder, skal vi heller ikke glemme de stunder, hvor livet slår knuder.

Tydeligst for mig står dog alle de små og store stunder, hvor vi har lavet noget sammen. Ikke nødvendigvis alle på én gang – men hist og pist – gode oplevelser og meget, som vi ikke har prøvet før.

Jeg kan med stor glæde og tilfredshed se tilbage på mit første år som selvstændig. Jeg har ikke været alene, men i de bedste rammer hos Ea og de andre i Molis. Jeg er dybt taknemmelig for fællesskabet – og for min frihed – og for at året har overgået mine forventninger. For det har det i den grad.

Det giver mod på mere.

Jeg lægger planer. Af alle slags. Denne tid på året er frisk og ny. Potent. Inspirerende. Der kan lukkes for det gamle og gøres plads til nyt. Men mest af alt vil jeg have mere af de gode strømme som fyldte mit og min families 2017. Ro. Hjælpsomhed. Venlighed. Interesser. Oplevelser.

Der skal sedler i guldkrukken – og jeg håber, du vil være med, så du næste nytårsaften kan mindes en masse særlige stunder fra året som er gået. Det, vi fokuserer på, vokser nemlig.

Men det skal ikke være pligter og alvor det hele.

Det skal der nemlig også være plads til. (Og sorry, Daisy, at jeg ikke lige screendumpede dig bedre.)

Så godt nytår derude – jeg håber 2018 behandler dig godt. Jeg slutter med en sød sandhed fra en bordbombe og mit bordkort, som Alfred har lavet.

Og en slags nytårsknald – fordi du fortjener det!

[Redigeret april 2018. Udgivet første gang 1. januar 2018.]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.