Hvad kan DUKH?

DUKH står for Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet. På deres hjemmeside www.dukh.dk præsenterer de sig således:

“DUKH er en selvejende institution under Social- og Integrationsministeriet. Vi skal medvirke til at styrke retssikkerheden for mennesker med et handicap. Det gør vi ved at give uvildig rådgivning til mennesker med handicap og deres pårørende i sager, der måske er gået i hårdknude, eller hvor borgeren føler sig uretfærdigt behandlet.

DUKH skal også medvirke til at forbedre sagsbehandlingen på handicapområdet gennem forebyggelse. Det gør vi ved at formidle vores erfaringer i artikler, på nettet og igennem en omfattende foredrags- og kursusvirksomhed.”

Mandag d. 25. februar kl. 19-21 kan du høre om “Rettigheder og pligter på det sociale område samt præsentation af, hvad DUKH kan hjælpe med”, når Jesper Jarl kommer og fortæller. Det er arrangeret af Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg og foregår i Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 Kbh. S. Det er gratis – og alle er velkommen!
Rygtet siger, at der kommer flere søde damer, som muligvis mødes i cafeen før arrangementet til lidt mad og drikke. Har du lyst til at komme med, kan du jo lige skrive i kommentarfeltet. (Jeg har desværre ikke selv mulighed for at deltage.)

dukh

One thought

  1. Jeg bruger ret ofte DUKH´s hjemmeside, hvis der lige er noget jeg er i tvivl om. Det er et genialt opslagsværk 🙂

Skriv et svar