Hverdagsbrud og brødreleg

Vi er i sommerhus. En tilpas blanding af forudsigelighed, hverdagsbrud og landliv. Og lige så meget som August kan trykke på de forkerte knapper hos Alfred, så formår han også at tilpasse sig og opdyrke lege lige efter Alfreds hoved. Som f.eks. på billedet – hvor et avanceret rollespil med plastikdyr krydres med Tintin på tv og en hule.

20130601-100736.jpg

3 thoughts

  1. Hejsa
    Jeg er helt ny i denne her “verden” og har hårdt brugt for råd. Jeg har en 4 årig dreng og er lige gået i gang med en masse nye teknikker. Din blog og kommentare er dukket op og jeg skriver i håbet om at du kan hjælpe mig lidt. Jeg leder efter et lukkey facebook forum hvor nybegynder som mig kan stiller spørgsmål. Akut lige her og nu mangler jeg eg. Ideer til her og nu belønninger…
    Med håb om hjælp!
    Rikke

Skriv et svar