I øjeblikket læser jeg …

Jeg har perioder, hvor jeg ikke orker at læse noget. Hvor min hjerne er fuld og ikke kan tage en mundfuld mere.

Og så er der perioder som den jeg er i nu, hvor sulten hærger – og jeg bare må have en bog mere. Det gælder både skøn- og faglitteratur, hvor ikke alt handler om autisme, men meget på en eller anden måde er koblet til det at være menneske.

Jeg læser i øjeblikket med stor fornøjelse Lisa Feldman Barrett’s How emotions are made – og den rykker i den grad på min forståelse af hvordan det hele hænger sammen. Der er så meget vi endnu ikke ved og følelsen af at blive klogere – ja, den er jeg nok ret afhængig af.

Af skønlitteratur har jeg i ferien, som for mit vedkommende allerede er forbi, nydt Olga Ravns De ansatte, samt Thomas Korsgaards romaner Hvis der skulle komme et menneske forbi og En dag vil vi grine af det.

Mikkel er god til at læse højt. I ferien har han læst Katrine Marie Guldagers (fantastiske) En uskyldig familie for mig. Nu er vi begyndt på Sissel-Jo Gazans Blækhat – den lover godt. Det er ret godt alternativ til lidt for lange aftner i sofaen med serier. Når man læser bøger, kan man ikke sove samtidig.

[Indeholder reklamelink]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.