Jeg ser dig

Det sker fra tid til anden, at jeg bliver ramt. At følelser, fornemmelser og fremtidshåb. At jeg ser noget som løfter mit hjerte. Ofte ganske banalt og enkelt, men ikke desto mindre sådan et lille glimt, der alligevel gør en forskel.

Skærmbillede 2017-04-18 17.52.16

Sådan blev jeg netop ramt at noget så simpelt som et forældrepars sammenklippede video af selfies taget sammen med deres datter gennem et år. Et aftenritual som datteren har haft brug for – og som forældrene nu kan se som en række af perler af øjeblikke sat sammen til en kæde. Datteren har Downs Syndrom og autisme – og jeg fandt videoen og deres historie her. Den er også på BBC her.

Den er allerede set mange gange i anledning af World Autism Awareness Week – og jeg synes også at du skal se den.

Og det er ganske vidst den smukke True Colors med Cindy Lauper, der spilles til videoen – men jeg sidder tilbage med Pictures of you med The Cure på hjernen nu.

Det er så vigtigt, at vi husker de små øjeblikke, men også at vi sørger for at skabe rum til de glimt. Derfor kan en fjollet selfie være en god aftenrutine – en måde at få grinet sammen, set hinanden med paraderne, ansvaret, konflikterne, problemerne og frustrationerne lagt til side for en stund. Vi er bare her, nu.

August og jeg er ret glade for fjollede selfies.

 

Skriv et svar