Jeg skal møde Tony Attwood

Ja, eller møde og møde… Jeg har tilmeldt mig SIKONs to-dages konference 28.-29. maj, hvor Tony Attwood giver en introduktion til autisme/Aspergers syndrom.

Det er to dage med super relevante temaer som f.eks. “strategier som hjælper i socialt samvær og kommunikation i hverdagen”, “hvordan styrkes venskabsfærdigheder?” og “hvordan ser familielivet ud, når flere af medlemmerne ligger på autismespektret?”

Og så er konferencen meget belejligt i Kulturhuset Islands Brygge – altså nærmest hjemmebane. Skriv endelig en kommentar, hvis du også skal med.

Se den flinke mand!

Dette er på en måde et sponsoreret indlæg, ik’ – fordi mine søde forældre har sponsoreret min deltagelse i konferencen. Af hjertet tak!

Posted in Alt

4 thoughts

  1. Heldige dig! Jeg kan simpelthen ikke få min datter, som jeg er alene med, passet i hverdagene. I weekenderne kan det lade sig gøre, – ikke sagtens, men det går. Men hverdage er helt umuligt. Og de fleste kurser og konferencer ligger på hverdage. Desværre. Jeg håber, der kommer noget rigtig positivt ud af det, som så viser sig her på bloggen, – og mon ikke?. Misundelse er en grim ting, så det er jeg ikke, men det er godt nok tæt på….;-)

  2. Hej Kathrine Tillykke, så er vi to 🙂 Måske vi mødes der. Jeg synes jo allerede, at jeg kender dig lidt, i det jeg følger din blog, men du har aldrig mødt mig. Jeg er også bosiddende på Amager, har en dreng med asperger (og ADHD) og meget mere. En dag smider jeg en mail til dig. Tak for at du deler dine tanker og livserfaringer i hverdagen med dine tre drenge. Mvh Stina

Skriv et svar