Jeg skulle hilse fra Alfred…

Alfred 8 år
Alfred 8 år

… og sige, at I gerne må besøge hans egen personlige blog – Alfred præsenterer – en børneblog.

Men hvorfor har han dog en blog? Hvad skal et barn med sådan én? Det er da totalt for meget – og hende moren må da have fået digitalt kuller.

Og ja, det kan da godt være. Det kan godt tænkes, at jeg smider alt for meget ud i den digitale (ande)dam – men vi har det altså ret sjovt med at blogge, Alfred og jeg. Når vi er på tur, tager vi billeder, som vi nemt sender til bloggen. Så vender vi ofte tilbage til bloggen, ser billeder og taler om, hvad vi oplevede.

Jeg indrømmer blankt, at jeg også har et andet motiv end bare ‘nu er vi på tur og tager billeder for sjov’. Jeg vil gerne motivere Alfred til at fortælle om sig selv. Dele sin indre verden og med tiden forhåbentlig også sætte sine egne ord på. For som jeg vender tilbage til igen og igen – hvad ved jeg egentlig om autisme? Om at have Aspergers syndrom? Om ADHD? Sådan rigtigt? Jeg ser det hele med neurotypiske mor-briller, mens Alfred har det direkte i sin sjæl. Og jeg håber at han vil blive ved med at fortælle, som han gør nu. For jeg bliver altid klogere af at tale med ham – også selvom jeg i samme stund bliver forvirret og frustreret. Det vigtigste er, at vi udveksler verdener.

Så jeg håber I vil kigge over til Alfred. Der er masser af fjollede billeder. Og lego.

PS. August har ikke helt fanget det sjove ved bloggen, men han har selvfølgelig også én.

One thought

  1. Kaere soede Kathrine, Vil du hilse tilbage til den kaere dreng og sige at jeg har kigget paa alle billederne paa hans blog, har ogsaa kigget paa Augusts :).  Tandlaegebesoeget er overstaaet for dennegang, og det gik meget bedre end forventet, jeg er nok blevet haerdet :). See you og alle de kaerligste tannker og knus fra Anne 🙂  

    ________________________________

Skriv et svar