Kick off inklusionskonference

Åh, inklusion. Man bliver lidt træt, ik’? Men ikke desto mindre er det et vigtigt emne, for der er mange som har brug for at være med i fællesskabet. Ikke bare at blive rummet som i ‘ja, ok – så er jeg rummelig så du (meget besværlige menneske) også kan være med’. Men sådan rigtigt være med – på egne vilkår og præmisser.

Men nu til sagen – SFI Det Nationale Forskningsråd for Velfærd har nemlig kick off konference d. 10. september i DGI Byen. Læs bare her:

Den 10. september vil en kick off-konference i København markere starten på en række tema-arrangementer, hvor SFI sætter fokus på den voksende gruppe, der er udenfor, og på velfærdssamfundets paradokser.

Den første konference ser overordnet på samfundets store udfordring: Hvad er status, og hvad byder fremtiden os? Og SFI sætter rammen for diskussionen: Hvor skal vi hen? Og hvilke områder kan vi gøre noget ved?

Statsminister Helle Thorning-Schmidt vil åbne konferencen med sit syn på det stærke fællesskab. Formanden for Rådet for Social Udsatte Jann Sjursen vil perspektivere Fattigdomskommissionens resultater. Og en række af SFI’s stærkeste profiler vil kridte banen op med viden om den sociale arvs betydning i familien og institutioner, folkeskolen og uddannelsessystemet, arbejdsmarkedet, de ekstremt marginaliserede og de etniske minoriteter og udsathed. Der vil være spændende debat med politikere og meningsdannere.

Der er tilmelding og mere info om konferencerækken her.

Skriv et svar