Klar, parat, 2014 lige om snart

image

Og hvis ikke det ville være ultra corny – ville jeg til overskriften føje ‘og lidt hverdag ville være rart’.

Men vi er mest til hverdag og rutiner – så nu er vi klar til at sige farvel og tak til ferie – og velkommen 2014 med velkendte og trygge vaner og rutiner.

Vi holder nytår, som vi holdt jul – efter devisen “det bestemmer vi selv”. Jeg har lært det af hende den kloge mormor, som endda selv kommer som gæst.

Der er ingen fancy menu, som forstyrres af forvirrede unger. Næ, der er hotdogs (med det hele, naturligvis) og så solide bananasplits til dessert. Min fornemmelse siger mig at det bliver anderledes næste år, men sådan ruller vi på 2013’s baghjul.

Der er selvfølgelig en plan:
image
Men intet nytår uden tak og tilbageblik. Så først og fremmest tak til dig, fordi du har læst med. Interessen for bloggen er af og til overvældende, men ikke desto mindre er jeg dybt taknemmelig for at mine ord kan give mening for andre end mig.

Tak til Alfred, August, Mikkel og resten af familien (både biologisk og venskabeligt valgt).

Tak fordi jeg som jubeloptimist kan tage hul på et nyt år med troen på at nu bliver alt bedre, lettere, lysere og sjovere. Det bliver det måske også – men mest af alt en fortsættelse af det gamle med intentioner (og ikke mindst planer) om flere sejre i forskellige størrelser.

Så jo, vi er klar med krudt og ketchup. Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår – uanset diagnose, om du er NT, AS, GUA, ADHD, ASF, OCD ect. – må dit 2014 blive det perfekte miks af forudsigelige overraskelser.

Tak for i år!

One thought

  1. Ønsker dig og din skønne familie rigtig godt nytår!
    Tak for ultra berigende og inspirerende blog!
    Kærlig hilsen, Birte

Skriv et svar