Klogere med konferencer

sikon-profil
Fordybet til konference – klistret til telefonen med notesbogen parat. Her fotograferet af Dorthe Jensen til Sikon 2014.
Lige siden Alfred fik sin autismediagnose, og jeg på den måde fik øjnene op for den autistiske verden, har jeg suget til mig af viden. For der er hele tiden elementer at blive klogere på, emner at udforske, ny viden, nye oplægsholdere, fagfolk og ikke mindst autister, som sætter ord på og gør min viden og verden større.

Mr. Tony Attwood
Mr. Tony Attwood
Siden jeg hørte ham første gang har jeg haft lyst til at høre mere og ikke mindst høre ham igen – for er der en som i den grad kan formidle brugbar viden om autisme (med et positivt snit), så er det Tony Attwood. (Læs bare her og her fra første gang jeg hørte ham.) Derfor har jeg også skyndt mig at melde mig til Autismekonference Nordjylland, som 4. maj 2017 har en hel dag med Attwood på programmet. Overskrifterne for dagen er “Cognitive abilities – a different way of thinking and learning profile” samt “Managing feelings – cognitive behaviour therapy to manage aniexty, sadness and anger”.

Og at jeg kan nappe to overnatninger på hotel i samme forbindelse er absolut et ekstra plus! Der er noget over at komme lidt ud af vante rammer.

Han kommer også til København 8. maj hos Psykologisk Ressource Center!

Når jeg nu udover at være mor til Alfred arbejder som fagperson på autismeområdet, synes jeg det er endnu vigtigere – faktisk helt nødvendigt – at holde mig så opdateret som muligt. Jeg skal derfor også til SIKON i år, som er Landsforeningen Autismes konference, som finder sted i Odense 24. og 25. april. Jeg vil jeg mindes den helt særlige oplevelse sidste år, hvor min kære makker, Anne Skov Jensen (jeps, hende fra De Skjulte Talenter) fik Autismeprisen til vores kære A-Team. Vi holdt også en wake up workshop med A-Team og var ude og gå med en flok glade konferencedeltagere.

Jeg vil være at finde udstyret med telefon og noteapparat. Jeg har ved andre konferencer ‘live-blogget’ og delt guldkorn undervejs. Se fx. mit album fra SIKON 2015 her (på Facebook). Det kunne sagtens tænkes, at jeg ikke kan holde fingrene fra tasterne i år. For det er jo synd og skam at holde nyttig viden for sig selv, synes jeg.

Her et par snapshots af hvad min notesbog blandt andet kan indeholde efter en konference:

10363904_551708031613089_7378740336143326938_n

1619195_551700484947177_389602586114347241_n

Skriv et svar