Læseferie – eller der kom et barn forbi…

August keder sig vist lidt. For Mikkel er på arbejde, Alfred ser Family Guy og jeg læser. Så August dimser rundt og kom ud til mig i solen med min telefon og spurgte om han måtte tage et billede af mig.

Og nej, det er ikke et hårspænde, men en hockeystav bagved mig.
Bogen hedder Bedre hverdag for familier med Aspergers syndrom – og Forlaget Frydenlund har været så søde at give mig tre eksemplarer at give væk. Så når jeg har fået (tid og ro til at få) læst færdigt – byder jeg på anmeldelse og giveaway.

Posted in Alt

One thought

  1. Uhh, glæder mig til din anmeldelse af bogen. Da det måske ville kunne hjælpe os. Da du anmeldte “Autismens små og store stjerner” blev jeg så begejstret at jeg for første gang i mange år gik ud og købte en fagbog. Tak for de mange indblik i jeres liv som giver både glæde, sorg og tanker til eftertanke.

Skriv et svar